Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Керівники районів, що зірвали набір на контрактну службу, отримали «на горіхи»

Мостиський і Старосамбірський райони, а також військкомати Львова виявилися найгіршими в області за показниками набору на військову службу за контрактом. Про це йшлося сьогодні, 31 березня, під час засідання колегії Львівської ОДА.

Такі ж зауваження пролунали і на адресу голови Старосамбірської РДА. Однак голова цієї РДА Микола Цепенда заявив, що в районі офіцери, які хочуть підписати контракт, пройшли всі необхідні процедури і уже 8 місяців чекають на запрошення. 

Також Галицько-Франківський і Шевченківський військкомати Львова найгірші в області разом з Мостиським і Старосамбірським».

Нагадаємо, як повідомила прес-служба Львівської ОДА, у Львівській області триває набір добровольців на військову службу за контрактом до лав Збройних сил України. Найбільше контрактників записуються у Самбірському, Сколівському та Стрийському районах. Натомість найменшу активність громадяни виявляють у Львові, у Мостиському, Перемишлянському та Городоцькому районах.

Контрактникам обіцяють покращені умови служби. Зокрема, передбачено грошове забезпечення від 7 тисяч гривень, соціальні гарантії та можливість отримати житло. Держава обіцяє одноразову матеріальну допомогу, оздоровчі кошти, відпустку та професійне зростання.

Усі зацікавлені можуть звертатись у районні військові комісаріати або обласний військовий комісаріат – тел: (032) 260-26-44. Вимоги для кандидатів: вік – від 18 до 40 років, задовільний стан здоров’я, придатність за професійно-психологічними та медичними показниками, відсутність судимостей, психіатричного та наркологічного обліку.

Торік Львівська область була серед лідерів в Україні за кількістю набраних військовослужбовців на контрактну службу до Збройних сил України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ