Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Керівництво Львівщини зустрілось з послом Данії

У понеділок, 11 вересня, відбулася зустріч між головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним, головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою та Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Данія в Україні Рубеном Медсеном. Сторони обговорили співпрацю у галузях туризму та агропромисловості, повідомила прес-служба Львівської облради.

«Львівщина – прекрасний регіон. Маємо за честь його очолювати. Тут є стабільні стосунки між представницькою та виконавчою владами. Є неабияк розвинута інфраструктура та високі показники бізнес-клімату. Завдяки Карпатам наш край має добрий попит у туристичній сфері. Думаю, вашому бізнесу цікаво було б інвестувати саме у цьому напрямку. Нам тут потрібен хаб на зразок Буковелю. Ми зі свого боку працюватимемо і надалі, аби Львівська область набирала обертів у своєму розвитку», – наголосив Олександр Ганущин.

У свою чергу, Рубен Медсен зазначив, що з радістю запропонує данським компаніям приїхати до Львова для вивчення ринку для інвестицій.

Під час зустрічі обговорили і запрошення до Львова журналістів з Данії, аби через медіа показати привабливість регіону.

Принагідно, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин запросив Посла Королівства Данії в Україні Рубена Медсена на заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування», що відбудуться у грудні цього року, та ІІІ Форум місцевого розвитку (червень 2018 року).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ