Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Війна з Росією

«Кіборгів» проводжали стоячи і аплодисментами

Понад півтисячі військовослужбовців Львівського гарнізону, за сприянням 58 будинку офіцерів змогли безкоштовно відвідати прем’єру першого українського блокбастера про АТО «Кіборги».

— Сьогодні у нашому суспільстві є чимало інформації про перебіг подій в районі АТО, — зазначив перед показом фільму начальник Регіонального медіа-центру МО України полковник Олександр Поронюк. — Проте інформація має бути правдивою і об’єктивною. Ця кінострічка художньо відображає подвиг та героїзм наших хлопців під час захисту стратегічно важливого об’єкту — Донецького аеропорту.

Нагадаємо, що з початком військової агресії проти нашої держави Збройні Сили України взяли під контроль стратегічні об’єкти, що знаходяться в Донецькій та Луганській областях. Зокрема облога російськими терористичними військами донецького аеропорту була тривалішою за облогу міста Сталінград під час Другої світової війни.

Сучасні українські воїни і далі демонструють високий героїзм та професіоналізм під час оборони держави від російської навали. І після завершення фільму всі присутні стоячи аплодували на честь знімальної групи та героїзму своїх бойових побратимів.

Тарас ГРЕНЬ, Львів.

Фото підполковника Ярослава КОСТЯКА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ