Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Кількість постраждалих від риби з Привокзального зросла до 28

У Львові станом на 18:20 суботи, 23 вересня, з діагнозом "гостра кишкова інфекція" до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізували уже 28 людей, які вживали у їжу рибу. Про це УНН повідомили у лікарні.

Як повідомили у медзакладі, пацієнти почали надходити до лікарні учора після обіду і сьогодні протягом дня. Переважна більшість купували рибу, яку потім вживали у їжу, на одному й тому ж "Привокзальному" ринку у Львові.

"Зранку було 10, зараз є 28... Усі вживали у харчування рибу. Переважна більшість - з того ринку ("Привокзального" - ред.). Але є й інші варіанти, хтось купляв морожену рибу, хтось копчену... 11 чоловіків, 12 жінок і 5 дітей. Вік дітей - три, чотири, два, 11 і 14 років... По спалаху проходить 28 людей", - повідомили у лікарні.

"У них гарячка,.. нудота, блювання, біль в животі, частий рідкий стілець", - додали у медзакладі.

У лікарні вказали, що усі госпіталізовані з діагнозом гостра кишкова інфекція і наразі отримують лікування.

"Зараз вони отримують лікування, їх стан покращується", - підсумували у лікарні.

Раніше у департаменті цивільного захисту ЛОДА повідомили, що вчора о 18:15 до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про те, що до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізовано 6 осіб (дорослих) із діагнозом: гостра кишкова інфекція.

"Усі постраждалі вживали в їжу рибу гарячого копчення, яку придбали в одному із торгових кіосків на ринку "Привокзальний" у місті Львові. При поступленні стан наближений до важкого", - повідомили у ЛОДА.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ