Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кількість скоєних за 10 місяців 2006 року злочинів на Львівщині зменшилась порівняно з минулим роком на 9,3%

Прокурор Львівщини перебуває зараз на колегії Генеральної прокуратури, на якій заслуховують питання щодо розкриття замовних вбивств – повідомив сьогодні на сесії Львівської облради перший заступник прокурора області Богдан Татарин.
Заступник прокурора прозвітував перед депутатами ЛОР про криміногенну ситуацію, яка складась в області на сьогодні. За його словами, за 10 місяців цього року на Львівщині скоєно 14 230 злочинів, це на 9,3% менше, ніж минулого року. Порівняно з відповідним періодом 2005 року на 11% і 20% відповідно зменшилась кількість скоєних важких та особливо важких злочинів на території Львівської області. За його словами, від початку року на території області скоєно 108 вбивств. З 2002 року і до сьогодні рівень розкриття вбивств значно збільшився. Цього року до суду скеровано 96 справ про вбивства, зокрема двох осіб засуджено до довічного ув’язнення.
За словами Богдана Татарина, всі резонансні злочини, які скоєні за останній час, і ті, які були раніше, об’єднує одна риса – вони пов’язані з виробничо-господарською діяльністю потерпілих. Від початку 2006 року прокуратура області провела з обласним управлінням УМВС три координаційні наради по розкриттю замовних вбивств.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ