Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кластер ІТБП вперше візьме участь у Львівському аутсорсинговому форумі

Завтра, 31 березня, Кластер ІТБП вперше візьме участь у Львівському аутсорсинговому форумі, що збере близько 100 директорів і власників аутсорсингових компаній з усієї України, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Захід проходитиме з 10:00 до 19:00 год в конференц-залі Українського Католицького Університету (вул. Хуторівка, 35а).

«Ініціатива, яка починалася з ентузіазму окремих молодих людей, львів’ян, розвинулася, вона живе та притягує до себе все більше учасників. Це дуже добре для нашого міста, тому що такі ініціативи в сфері розвитку інноваційної економіки формують наше обличчя та економіку міста завтра. Це орієнтир, на який будуть рівнятися наші діти, коли закінчуватимуть ВУЗи та вибиратимуть для себе сферу діяльності.

Аутсорсинговий форум збирає працівників сфери ІТ для того, щоб обговорити найцікавіші питання сфери ІТ, поділитися думками та досвідом не лише зі своїми колегами, але й з молоддю, яка сьогодні є в місті та в майбутньому буде працювати в цій сфері», - зауважила в. о. начальника управління економіки ЛМР Вікторія Довжик.

За інформацією організаторів, програма форуму передбачає 4 секції: побудова системи продаж, стратегія компанії на ринку, організаційний ріст компанії, людський фактор в IT. В основному, спікерами виступатимуть власники та ТОП-менеджмент IT-аутсорсингових компаній, котрі здобули свої знання на власному досвіді. 

Нагадаємо, у суботу, 31 березня, уже вчетверте поспіль відбудеться Львівський аутсорсинговий форум (Lviv Outsourcing Forum IV), основною темою якого буде «Досягнення сталого росту».

Організаторам форуму є Львівський кластер IT-BPO послуг. Засновником першого аутсорсингового форуму у Львові є засновник ГО «Lviv Startup Club» Ростислав Чайка.

Довідка:

За оцінками міжнародної аудиторської компанії KPMG Львів входить до 30 міст світу з найбільшим потенціалом розвитку інформаційних технологій. Також, відповідно до Стратегії розвитку конкурентоспроможності м. Львова до 2015 року ІТ-кластер було обрано одним із ключових економічних кластерів Львова. У Львові працюють десятки ІТ-компаній, які впроваджують сотні ІТ-проектів щороку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ