Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Клімкін візьме участь у Дні українських реформ в Раді Європи

Сьогодні, 3 жовтня, Міністр закордонних справ України Павло Клімкін здійснить візит до м. Страсбург (Французька Республіка) з метою участі у Дні українських реформ в Раді Європи. Про це повідомили в МЗС.

День українських реформ організований Постійним представництвом України при Раді Європи у співробітництві з Секретаріатом цієї організації та Естонським головуванням в Комітеті Міністрів Ради Європи.

Метою заходу є презентація досягнень нашої держави в реалізації реформ, які Рада Європи підтримує в рамках свого Плану дій для України на період 2015-2017років, що є найбільшим в історії організації пакетом експертної та технічної допомоги державі-члену.

План дій охоплює такі реформи як створення і зміцнення антикорупційних механізмів, судова реформа, реалізація національної стратегії із захисту прав людини, реформи поліції та пенітенціарної системи і створення суспільного телебачення. Під час засідань будуть обговорені як вже наявні результати реформ, так і подальші пріоритети взаємодії України з Радою Європи у цих сферах.

В рамках візиту Міністр також проведе зустріч з Комісаром Ради Європи зправ людини Нілсом Мужнієксом. 

Окрім Павла Клімкіна, участь у Дні українських реформ в Раді Європи візьмуть Міністр юстиції Павло Петренко, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, заступник Генерального прокурора Євген Єнін, голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів Сергій Козьяков та інші високі посадовці і представники українських громадських організацій, які беруть участь в реалізації Плану дій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ