Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Клімкін здійснить перший в історії двосторонніх відносин візит у Республіку Союз М’янма

Як повідомили в прес-службі МЗС України, 11-13 січня ц.р. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін здійснить перший в історії двосторонніх відносин візит у Республіку Союз М’янма, метою якого є активізація політичного діалогу, обговорення перспективних напрямів двосторонньої співробітництва, поглиблення співпраці на міжнародній арені, а також обмін думками щодо актуальних міжнародних та регіональних питань.

У ході візиту заплановані зустрічі П.Клімкіна з Президентом М’янми Тхіном Чжо, Державним радником та Міністром закордонних справ Аун Сан Су Чі, а також Головнокомандувачем збройних сил Республіки Союз М’янма Мін Аун Лайном.

13-14 січня ц.р. Міністр закордонних справ України перебуватиме в Брунеї Даруссаламі з метою відновлення політичного діалогу на високому рівні, обговорення шляхів виведення двосторонніх відносин на новий рівень, а також зміцнення взаємодії в міжнародних та регіональних організаціях.

Програма візиту до Брунею Даруссаламу включатиме зустрічі з Султаном Брунею Даруссаламу Хаджи Хассанолом Болкіяхом, Наслідним Принцом Брунею Аль-Мухтаді Біллою, Другим міністром закордонних справ та торгівлі Лім Джок Сеном та Міністром природних ресурсів та туризму Алі Апонгом.

15-16 січня Міністр закордонних справ України здійснить візит до Республіки Сінгапур. Метою візиту є підтримання динаміки політичного діалогу, активізація економічного та інвестиційного співробітництва, налагодження взаємодії у гуманітарній та науково-технічній сферах.

П.Клімкін проведе переговори з Прем’єр-міністром Сінгапуру Лі Сієн Луном, Міністром закордонних справ Сінгапуру В.Балакрішнаном та Міністром внутрішніх справ, Міністром права Сінгапуру К.Шанмугамом.

Крім того, Міністр виступить у Школі державної політики ім. Лі Куан Ю та проведе обмін думками з провідними сінгапурськими політологами і експертами.

Планується також зустріч Міністра закордонних справ України П.Клімкіна з українською громадою Сінгапуру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ