Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кличко привітав Тимошенко

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко надіслав лідерові «Батьківщини» Юлії Тимошенко листа з привітанням з нагоди дня народження. Повідомила прес-служба політичної партії "УДАР Віталія Кличка"

«Дозвольте привітати Вас із днем народження та побажати мужності й витримки у ці важкі для Вас та Вашоїродини часи. Ваша незламність, воля, сила духу сьогодні є прикладом для багатьох громадянв Україні і світі», –йдеться у листі.

Віталій Кличко відзначив, що попри важкі часи, які переживає сьогодні крана, суспільство змінюється і чинить супротив владі.«Переконаний, що попри важкі часи, які переживає наша країна, владі не вдалося зламати не лише Вас, але і суспільство.На останніх парламентських виборах громадянизробили свій вибір на користь європейських цінностей і демократії, підтримавши три опозиційні партії – «Батьківщину», «УДАР», «Свободу».Переконаний, що демократичним опозиційним партіямвистачить сил і рішучості запровадитинові правила, за якими житиме країна», –вважає політик.

Кличко наголосив, що сьогоднівсі опозиційні сили налаштовані на те, щоб повернути незалежність парламенту, який має стати впливовим і незалежним органом влади.«У Верховній Раді України та поза нею партія «УДАР» та інші опозиційні сили зроблять усе необхідне, аби домогтися звільнення політичних в’язнів. Тож сподіваюся, що невдовзі матиму нагоду привітати Вас на волі, у колі справжніхдрузів», – йдеться у листі лідера «УДАРу».

Кличко побажав екс-прем’єру міцного здоров’я та сили. «Сьогодні це потрібно Вашим близьким та рідним, соратникам, всій країні»,– написав політик.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ