Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Княжий Ринок» - у «Фіналі Чотирьох» другої ліги

«Княжий ринок» вийшов у «Фінал Чотирьох» другої ліги України. Це стало відомо після того, як львівська команда перемогла у себе на майданчику черкаський клуб «Солтекс» - 7:3. Нагадаємо, на виїзді «Княжий Ринок» програв з рахунком 0:1. Гра видалася на славу для глядачів, які отримали масу задоволення від цього видовища.

Після поразки у першій виїзній грі підопічні Євгена Москвіна з перших хвилин зустрічі вдалися до тактики з п’ятим польовим гравцем. І варто сказати, що вона себе виправдала.

«Княжий ринок» вкотре довів, що з воротарем-ганялою вони вміють грати й, найголовніше, здобувати результат.

Саме завдяки чисельній більшості «княжичам» вдалося відкрити рахунок вже на 2-й хвилині. Лаба відпасував на Москвіна й граючий тренер львів’ян вдало замкнув передачу свого партнера. Щоправда, радість господарів була не тривалою. Вже через хвилину завдяки удару від Лобова та рикошету гості рахунок зрівняли.

Наступного голу глядачі чекали рівно шість хвилин. Знову забив «Княжий», а автором голу на цей раз став Володимир Лаба. Уже після цього взяття воріт свій День народження у прямому сенсі цього слова почав святкувати Юрій Цибик. Уродинник вдало пробив зі штрафного і зробив рахунок 3:1 на користь своєї команди.

Навіть незважаючи на те, що львів’яни зробили потрібний гандикап у рахунку, вони й надалі продовжували грати з п’ятим польовим. Втім, в одній із атак відбулася помилка в захисті й гравець «Солтекса» Аргєєв скоротив рахунок до мінімуму. За такого рахунку завдяки більшій кількості голів на виїзді у «Фінал Чотирьох» виходила уже команда з Черкас.

Як виявилося згодом, це ще не було все у першій 20-ти хвилинці. Миритися з таким перебігом на майданчику не хотів Юрій Цибик, і знову розрядив свою гармату - 4:2 після першого тайму.

У другому таймі ситуація на майданчику кардинально змінилася. Сталося це після того, як уродинник Цибик не заспокоївся і оформив хет-трик у зустрічі, довівши рахунок до 5:2 на користь своєї команди.

Гості довго думати не стали й одразу ж перейшли на гру з п’ятим польовим гравцем. Грали вони солідно. Проте, як і загалом протягом усієї гри, чудову реакцію у воротах демонстрував Ігор Стасюк. Він неодноразово рятував свою команду від неминучого голу. 

До завершення гри вони відзначилися лише один раз (забив Лобов). В «Княжого Ринку»  покер оформив Цибик, ще один гол на свій рахунок записав Лаба. Володимир забив уже у порожні ворота.  

«Княжий Ринок» переміг з рахунком 7:3 і вийшов у «Фінал Чотирьох», який, може відбутися у Львові. Місто Лева буде одним з кандидатів на його проведення.

Післямова

Юрій Цибик («Княжий ринок»)

Перемогти вдалось завдяки бійцівським якостям, настрою на гру, а також тактики, яку вибрав на гру наш головний тренер.  У нас було лише вісім польових гравців, серед яких багато хто мав незаліковані травми. Втім, ці проблеми не завадили нам здобути перемогу.

Щодо суперника, то він нічим не здивував, хіба своїми апеляціями як до суддів, так і до гравців нашої команди. Ніколи не забивав 4 голи в матчах, які проводить федерація футзалу України. Приємно, що саме в День нарождення вдалося це зробити. З нетерпінням очікую на «Фінал Чотирьох».

Футзал. Друга ліга. 1/4 плей-офф. Матч-відповідь. Перший матч 0:1

«Княжий ринок» (Львів) -  «Солтекс» (Черкаси) - 7:3 (4:2)

Голи: Москвін (2), Цибик (10, 25, 26, 36), Лаба (9,40) - Лобов (3, 39), Аргєєв (15)

«Княжий ринок»: Стасюк - Яцишин, Лаба, Москвін, Цибик, Когут, Дудаш, Мацик, Гриншпун, Татарченко

«Солтекс»: Магльований - Дєєв, Кіт, Лобов, Петришин, Стєпанов, Коркішко, Калініч, Аргєєв, Ткаченко

Попередження: Цибик, 37 – Петришин, 25, Ткаченко, 25.

Арбітри: Я. Сторожук, В. Болізюк (обидва – Львів)

Хронометрист: В. Бобко (Львів)

Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ