Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Княжий Ринок» - за крок до виходу у чвертьфінал другої ліги

У першому поєдинку 1/8 фіналу другої ліги «Княжий Ринок» на виїзді розгромно переміг МФК «Дунаївці» - 5:0.

З перших хвилин зустрічі на майданчику точилася рівна боротьба й господарі нічим не поступалися своїм опонентам. Можливо, це було викликано тим, що гравці «Княжого Ринку» вийшли на гру після тривалого переїзду. Окрім того, гравцям зі Львова треба було звикнути до нестандартних розмірів залу.

Ближче до середини першої 20-ти хвилинки гості зі Львова перехопили ініціативу в грі. Не дивно, що моментів біля воріт Дунаївців почало виникати безліч. Як то кажуть, гол біля воріт господарів назрівав, і відбувся він після красивої комбінації, яку завершив Назар Яцишин.

Не минуло й хвилини часу, як Юрій Когут збільшив перевагу своєї команди, а на 12 хвилині першого тайму після влучного удару Олега Ковалишина рахунок взагалі став 3:0 на користь гостей зі Львова.

Ближче до завершення першого тайму «Дунаївці» вирівняли гру, й вже біля воріт «Княжого» почали виникати моменти. В усіх епізодах на висоті був воротар Ігор Стасюк.  

У другому таймі повноправними господарями становища була команда зі Львова. Підопічні Євгена Москвіна повністю домінували на майданчику. Якби реалізували усе, що створили, кінцевий рахунок міг би бути двозначним.

Загалом, у другому таймі «Княжий Ринок» зусиллями Юрія Когута забив лише двічі. Як підсумок - хет-трик Юрія Когута, найкращий його матч за нову команду і підсумкова перемога з рахунком 5:0 гостей зі Львова.  

Кінець поєдинку проходив в атаках господарів майданчику, які за допомогою п’ятого польового гравця намагалися забити хоча б гол престижу. Втім, цього зробити їм так і не вдалося.

«Княжий ринок» переміг з рахунком 5:0 і матч-відповідь у місті Лева перетворюється у формальність.

Післямова

Євген Москвін (головний тренер «Княжого Ринку»)

Перших дві зміни була адаптація до залу, а також після важкої дороги треба було трохи розбігатись. Починаючи після 10 хвилини, ініціатива повністю перейшла до нас, почали створювати багато гольових моментів, які втілили в три забитих мячі. В кінці першого тайму суперник створив два гольові моменти, але надійно зіграв Стасюк.

Щодо другого таймиу, то ми і надалі продовжили грати першим номером та довели рахунок до 5:0.  Загалом, за моментами рахунок міг бути значно більший. В цілому, «Дунаївці» -  непогана команда, тому до матчу-відповіді готуємося з повною відповідальністю.

Футзал. Друга ліга. 1/8 фіналу. Плей-офф

МФК «Дунаївці» - «Княжий ринок» – 0:5 (0:3)

Голи: Яцишин (9), Когут (10, 24, 31), Ковалишин (12)

МФК «Дунаївці»: Лозінський - Глухований, Бондаренко, Наталюк, Монастирський, Валєєв, Сендзок, Зубик, Чорний, Каленюк, Трачук, Мордов, Сморошук, Цілчик

«Княжий ринок»: Стасюк - Яцишин, Скрильов, Цибик, Москвін, Дудаш, Ковалишин, Мацик, Когут

Попередження: Яцишин (24)

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ