Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Княжий Ринок» мінімально обіграв «Ураган-2»

Друголіговий футзальний «Княжий Ринок» обіграв івано-франківський «Ураган-2» у матчі 5 туру чемпіонату другої ліги.

Львівський футзальний «Княжий Ринок» здобув непросту перемогу в Івано-Франківську над місцевим «Ураганом-2» й вторував собі путівку до наступного етапу змагань у другій лізі. «Княжичі» завдяки голу Назара Яцишина святкували мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

Розпочали поєдинок колективи у повільному темпі. «Княжий Ринок» на правах фаворита багато контролював м’яч, а от господарі майданчика переважно захищалися. Незважаючи на це, моменти виникали як і в однієї, так і в іншої команди. У гостей зі Львова їх було значно більше, однак воротар Левандівський постійно перешкоджав фавориту матчу відкрити рахунок.

У порівнянні з грою першого кола у Львові, молоді «ураганівці» додали, й не дивно, що у минулому турі їм зовсім мало забракло для того, щоб відібрати очки в лідера чемпіонату – «Візи-Вторми» .

Гості зі Львова у пошуках перемоги почали ще більше лізти цілою командою вперед (чудові моменти мали Москвін, Миколюк, Лаба), а молоді «ураганівці» ловили їх на контратаках.

У відкритому футзалі моментів для обох команд також було достатньо, однак до голів справа довгий час не доходила. В усіх епізодах похвально грали воротарі – Тарас Левандіський та Ігор Стасюк.

Коли вже тренерський штаб «Княжого Ринку» думав над тим, щоб випускати п’ятого польового гравця, команда забила. Як виявилося згодом, переможний гол для «Княжого Ринку» забив Назар Яцишин. Асистував йому Олександр Дудаш. Назар, довго не роздумуючи пробив у ближній кут, чим застав зненацька воротар команди суперника.

Логічно, що після пропущеного голу господарі майданчика взяли тайм-аут і перейшли у гру в п’ять польових гравців. Довгий час молоді «ураганівців» перекатували «шкіряного» з одного кута майданчика в інший і на все, що вони спромоглися до кінця гри, так це до кількох ударів по воротах львів’ян, які особливої загрози не мали.  

Фінальна сирена зафіксувала вимучену перемогу команди зі Львова, яка дозволила вийти в наступний раунд змагань. На десерт у групі 1 другої ліги чекає ще протистояння лідерів групи у Львові – «Княжого Ринку» та «Візи-Вторми». Цей матч і розставить усі крапки над і у битві лідерів групи 1 у другій лізі.

Футзал. Друга ліга.

Ураган-2 КФВ (Івано-Франківськ) - Княжий Ринок (Львів) – 0:1 (0:0)

Ураган-2 КФВ: Левандівський - Гнатковський, Масевич, Негела, Сенюк П., Завертаний, Сенюк Н , Душинський, Їжаковський, Данилишин, Їжаковський, Муравський

Княжий Ринок: Стасюк - Дудаш, Москвін, Когут, Скрильов, Мацик, Гриншпун, Лаба, Миколюк, Яцишин, Цибик, Татарченко

Гол: Яцишин, 37

Попередження: Яцишин, Миколюк.

Арбітри: Дем’янчук, Липецький, Гудима (Івано-Франківськ).

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ