Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Княжий Ринок» зіграє офіційний матч з другою командою «Урагана»

Львівський футзальний «Княжий Ринок», який виступає у чемпіонаті другої ліги, у четвер, 19 січня, зіграє матч 3 туру проти івано-франківського «Урагана-2». Матч відбудеться у палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник», вул. Керченська, 8). Початок матчу о 20:00. Вхід – вільний.

До матчу з другою командою «Урагана» львівська команда готувалася у звичному режимі. Перед поєдинком з «Ураганом-2» «Княжий Ринок» планував підсилити свій склад двома новими гравцями. Втім, клуб наразі приховує інформацію про потенційних новачків команди. Ймовірно, про їх імені дізнаємося зовсім скоро. За неофіційною інформацією, один з двох новачків команди буде відомий львівським вболівальникам гравець, який пройшов вищу лігу чемпіонату України.

Що цікаво, після тривалої відпустки до «Княжого Ринку» повернувся досвідчений Євген Москвін. Він повинен допомогти своїй команді не тільки на ігровому майданчику, а ще й на тренерському містку.

Після двох турів чемпіонату «Княжий Ринок» та «Ураган-2» займають відповідно 2 і 3 місце в групі 1 другої ліги. В обох команд по 3 очки після двох матчів. Обидві команди поступилися івано-франківській «Візі-Втормі» («Княжий Ринок» поступився з рахунком 1:2, а «Ураган-2» - 2:6), натомість обіграли «Енергію-2» ЛДУФК (львів’яни перемогли з рахунком 6:2, а франківці – 3:1). У разі перемоги «Княжий Ринок» зможе відірватися від «Урагана-2» на три очки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ