Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Коаліція має намір звільнити Єгора Соболєва з посади голови Антикорупційного комітету

За інформацією народного депутата «Об’єднання «Самопоміч» Єгора Соболєва, у парламенті триває збір підписів про його звільнення з посади голови Комітету Верховної Ради із питань запобігання та протидії корупції. Про це повідомили в "Саиопомочі".

Народний депутат розповів, що постанова поки не зареєстрована, однак народні депутати від БПП та Народного Фронту зараз намагаються «ламати» членів комітету:

«Вони давно мріють мене звільнити. По-перше, я не даю їм призначити залежного аудитора Національного антикорупційного бюро, щоби розправитись із Артемом Ситником і його командою. По-друге, я не даю їм поламати закон про е-декларування, що є проблемою для більшості топ-посадовців. І проблема номер три — це наша боротьба за створення антикорупційного суду.

А сценарій звільнення наступний — члени мого комітету звернулися, що я такий поганий, не даю їм працювати, і парламент швиденько проголосував».

Єгор Соболєв припускає, що на голосування постанову про його звільнення винесуть після того, як представники коаліції домовляться між собою та Опозиційним блоком, аби мати голоси, і називає цю ситуацію насправді доброю оцінкою його роботи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ