Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

КОД напише Моральний кодекс кандидата

Учора ми внесли перші штрихи у справу погодження наших кандидатів на мажоритарних округах, - про це сьогодні, 30 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив член КОДу, нашоукраїнець Олесь Старовойт з приводу засідання львівського регіонального Комітету опору диктатурі, яке відбувся, 29 листопада.

За його словами, погодження кандидатів відбуватиметься, зважаючи на рейтинги політичних сил на місцях.

«Наразі ми напрацьовуємо стратегію без прізвищ та прив’язки до округів. Ми напишемо своєрідний моральний кодекс кандидата. Зокрема, серед вимог буде те, щоб кандидат був місцевим – для забезпечення його прив’язки до виборців. Окрім того, ці люди не можуть бути «тушками» в майбутньому», – зазначив Олександр Старовойт.

Він також додав, що на конкретні прізвища кандидатів КОД планує виходити в останній момент, перед реєстрацією кандидатів.

«Якщо ми почнемо з кінця, тобто визначатимемо квоти, скільки кандидатів повинна мати та чи інша політична сила, то ми матимемо новий конфлікт», – вважає Старовойт.

Старовойт також додав, що КОД буде співпрацювати і з Громадянською позицією, яка вийшла з Комітету і з «Ударом», який так і не увійшов у нього.

Він також додав, що всі процеси проходитимуть максимально публічно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ