Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Для колаборантів треба унеможливити «безвіз», - Снєгирьов

Сумнівно, що безвізовий режим з ЄС сприятиме поверненню окупованих територій. Цілком ймовірно, що навпаки, це може призвести до дискредитації України і підриву нашої державності. Адже населення ОРДЛО із символікою самопроголошених республік буде виїжджати до Європи і проводити антиукраїнські заходи. Про це заявив воєнний експерт, співголова ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.

«На Донбасі в основному «живе ментально інше населення». В своїй більшості – це суто проросійські елементи, які паразитують на ситуації конфлікту з Росією, отримуючи подвійні пенсії, не сплачуючи комунальні послуги і при цьому ненавидячи українців і саму нашу державу», - сказав Дмитро Снєгирьов.

Він наголосив, що наявність українського біометричного паспорту у жителів цих районів ніяк не сприятиме поверненню окупованих територій. Але населення ОРДЛО використовуватиме «безвіз» для дискредитації самого поняття українського громадянства.

«Над цим варто замислитися, адже «ватне» населення із символікою самопроголошених республік буде виїжджати до Європи, може проводити там антиукраїнські заходи, вести підривну діяльність проти України. Тому треба позбавити громадянства України тих, хто причетний до створення фейкових республік і збройного протистояння. Зокрема, ввести жорсткий режим перетину лінії розмежування з окупованими територіями. Тому що заграваючи з цими територіями, ми підкладаємо міну під основи нашої держави», - заявив Дмитро Снєгирьов.

За його словами, не може бути вільного пересування жителів з окупованих територій без тотальної перевірки.

«Навпаки, це може стати приводом для Європи задуматися про скасування «безвізу». Неконтрольований потік із територій ОРДЛО буде грати проти України, адже в Європі всіх тих, хто має український паспорт, сприйматимуть як єдину націю. І це якраз загроза», - наголосив Дмитро Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ