Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колесніков вважає українські дороги одними з кращих

Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков сьогодні, 7 листопада, у Львівському Національному Академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької привітав колектив Львівської залізниці із 150-річчям від дня заснування, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Борис Колесніков від імені Президента України Віктора Януковича та Кабінету Міністрів України вручив почесні нагороди, грамоти та ордени залізничникам.

Під час спілкування із журналістами, Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков висловив задоволення підготовкою Львівської залізниці до проведення Чемпіонату Європи із футболу 2012 року.

«Якщо б підготовка до ЄВРО-2012 залежала лише від Львівської залізниці, то я був би дуже задоволений. 150 річчя Львівської залізниці – це велике свято, адже це історична подія, саме тому я приїхав на це свято, щоб привітати, вручити нагороди від імені Президента України, побажати творчих успіхів та щоб наші дороги були одні із найкращих. Хоча вони такими і є», - сказав Борис Колесніков.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ