Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колона з мисливською зброєю пробивається на зустріч із Саакашвілі

Уночі проти 9 вересня правоохоронці затримали колону, яка їхала зустрічати екс-голову Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі на пункті пропуску "Краковець". Про це у Facebook повідомив Штаб блокади торгівлі з окупантами, активісти якого перебувають у колоні, - повідомило ТСН.

Згідно з повідомленням, колона їде табору Штабу блокади через Київ до КПП "Краковець". Активістів затримали на в'їзді у Бровари.

На цей час учасники колони організували пряму трансляцію подій на своїй сторінці у ФБ. З повідомлення учасника  рейду нардепа Семена Семенченка, випливає, що колона продовжує рух, вже дісталась до Житомирської області. Її щораз зупиняють пости правоохоронців, причина зупинки одна і та ж - надійшла інформація, що є вибухівка. В учасників колони є мисливська зброя. 

Нагадаємо, українське громадянство Саакашвілі надав своїм указом Президент України Петро Порошенко наприкінці  травня 2015 року. Напередодні цього Саакашвілі призначили головою Одеської ОДА. У грудні 2015 р. його позбавили громадянства Грузії.

На посаді глави Одеської ОДА Саакашвілі попрацював півтора року, після чого оголосив про відставку, звинувативши Президента Петра Порошенка у недотриманні обіцянок і просуванні на керівні посади в райадміністраціях "старих корупціонерів".

Тоді ж Саакашвілі оголосив про створення власної політичної сили, з якою піде на вибори в український парламент.   Позбавили громадянства України Саакашвілі наприкінці липня, коли він був за межами України. Сам політик пообіцяв повернутися  до України 10 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ