Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Колишній керівник Зальцбурга допомагатиме розвитку інвестиційного клімату у Львові

В жовтні у Львові відбудеться 8 Львівський міжнародний економічний форум. Одним із співорганізаторів було обрано Інститут Європейських регіонів на чолі із доктором Францом Шаузбергером.
В минулому Шаузбергер був губернатором Зальцбурга та обирався депутатом до місцевого парламенту. За словами доктора Франца Шаузбергера, Львів та Зальцбург є дуже близькими. І йому, як колишньому керівнику Зальцбурга, дуже хочеться допомогти Львову, використавши свої зв’язки та попередній управлінський досвід.
«Такі партнери допомагають нам робити реальні кроки в наближенні міста до європейських стандартів», - зауважив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Сергій Кіраль, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Доктор Франц Шаузбергер народився 5 лютого 1950 року. Одружений, має трьох дітей. З 1979 по 1996 року член парламенту Зальцбурга. 1996 – 2004 рр. – Губернатор Зальзбурга. З 1996 року член Комітету Регіонів Європейського Союзу. З 2004 року очолює комісію з захисту конституційних прав та європейського урядування Комітету Регіонів ЄС. З 2006 року голова спеціальної законодавчої групи Комітету Регіонів ЄС. Голова правління Інституту Європейських регіонів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ