Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Колишній мер Ужгорода обматюкав патрульних і втік

Патрульна поліція України у своєму фейсбуці виклала відео, на якому багаторічний мер Ужгорода Сергій Ратушняк матюкає поліцейських.

Інцидент стався близько 17:00 10 грудня. Співробітники патрульної поліції Ужгорода помітили автомобіль "Мерседес", водій якого зупинився з порушенням ПДР - ближче ніж за 10 метрів від пішохідного переходу, за що передбачена відповідальність згідно зі ст. 122, ч.1 Кодексу про адміністративні правопорушення.

Поліцейські підійшли до автомобіля, водієм якого виявився Ратушняк.

На зауваження про неправильну парковку, порушення ПДР і вимогу пред'явити документи, той вилаявся, після чого різко рушив із місця. Екіпаж почав переслідувати автомобіль, але через високий кліренс "Мерседеса" наздогнати його не вдалося.

"Особовий склад отримав орієнтування на встановлення місця знаходження автомобіля з водієм. При встановленні місця знаходження транспортного засобу його водій буде притягнутий до адміністративної відповідальності за порушення правил зупинки (ст. 122, ч.1), відмову пред'явити будь-які документи (ст. 126, ч . 1), невиконання водієм вимог про зупинку транспортного засобу (ст. 122-2)", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Сергій Ратушняк - відомий український політик. Був мером Ужгорода в 1994-1998 і 2006-2010 роках, народним депутатом IV скликання, балотувався у президенти.

На місцевих виборах 2015 року пройшов у другий тур виборів мера Ужгорода, але зазнав поразки. Виборців після цього Ратушняк назвав бидлом.

У серпні 2009 року Ратушняк побив дівчину, проти нього було порушено кримінальну справу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ