Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Команда Євробачення-2017 шукає волонтерів

Національна телекомпанія України, як мовник-організатор Євробачення-2017, із 19 грудня розпочинає відбір волонтерів для роботи під час міжнародного пісенного конкурсу, який навесні 2017 року прийме Київ. Про це повідомила прес-служба UΛ:Перший.

"Хочеш бути частиною наймасштабнішої музичної події Європи? Маєш активну життєву позицію і володієш англійською або іншою іноземною мовою? Ми запрошуємо тебе до команди волонтерів Євробачення-2017!" - зазначено у повідомленні.

Що чекає на волонтера Євробачення-2017:

Робота з артистами, пресою, іноземними делегаціями та гостями міжнародного пісенного конкурсу, а також участь у телевізійному виробництві Єврошоу, робота на бекстейджі й фан-зонах.

Практика англійської та інших іноземних мов, спеціалізоване навчання й тренінги, програма лояльності, посвята, форма та сертифікат волонтера Євробачення-2017.

Досвід командної роботи на міжнародному проекті, нові знання, навички, знайомства, а також незабутні враження і можливість долучитися до формування іміджу України.

"Ми відберемо 750 волонтерів, які утворять Eurovision Volunteers’ Family. Чекаємо на анкети від усіх охочих долучитися до події такого масштабу. Волонтери допомагатимуть людям, які приїдуть з-за кордону, почуватися комфортно під час тижнів Євробачення в Києві. А ми, зі свого боку, як мовник-організатор пісенного конкурсу в Україні, створимо для волонтерів такі умови роботи, щоби досвід, який вони отримають за цей час, став для них корисним", – зазначила виконавча продюсерка Євробачення-2017 Вікторія Романова.

Як потрапити до Eurovision Volunteers’ Family?

Заповнюй анкету волонтера Євробачення-2017 у період з 19 грудня поточного року до 17 лютого 2017-го. Згодом ти отримаєш запрошення на співбесіду. І вже навесні 2017 року – працюватимеш у команді міжнародного пісенного конкурсу.

У травні 2017-го до Києва з’їдуться гості з більше ніж сорока країн світу. Їх усіх об’єднає Євробачення, невід’ємною складовою якого завжди були і є волонтери. Отож, чекаємо на вас у Eurovision Volunteers’ Family.

Нагадаємо, що 62-й за ліком міжнародний пісенний конкурс Євробачення навесні 2017 року прийматиме столиця України. Свою участь у конкурсі підтвердили 43 країни. Така рекордна кількість учасників за всю історію Євробачення повторювалася лише двічі – у 2008 і 2011 роках. Виконавчими продюсерами Євробачення-2017 затверджено Вікторію Романову та Олександра Харебіна. Головною ареною пісенного конкурсу наступного року обрано Міжнародний виставковий центр. Півфінали Євробачення-2017 у Києві відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ