Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Командувач сухопутними військами НАТО зустрівся з Садовим

Командувач сухопутними військами НАТО в Європі, генерал Бен Ходжес залишив запис у Книзі почесних гостей Львова під час зустрічі з мером міста Андрієм Садовим. Бен Ходжес відзначив, що місто Львів йому дуже подобається, - прес-служба Львівської міської ради.

«Армія США підтверджує своє зобов’язання перед великим народом Львова і України», - написав у Книзі почесних гостей Львова Бен Ходжес.

Нагадаємо, Бен Ходжес є спікером Львівського Безпекового Форуму, який відбувається цими днями в Центрі Митрополита Андрея Шептицького.

Уродженець Квінсі (Флорида), генерал-лейтенант Ходжес закінчив Військову академію США у 1980 році, після чого був призначений на службу в сухопутні війська. Після першого завдання як лейтенанта сухопутних військ в Німеччині, він керував сухопутними військовими підрозділами різного рівня, як командир бригади, батальйону чи роти 101-ої повітряно-десантної дивізії та під час операції «Іракська свобода». Серед його останніх тактичних призначень – керівник операції Регіонального підрозділу військ Південь в Кандагарі, Афганістан. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ