Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Командири частин і з’єднань ЗСУ оглянули матеріально-технічну базу Львівського інституту Сухопутних військ

Командири частин і з’єднань Збройних Сил України оглянули матеріально-технічну базу Львівського інституту Сухопутних військ, — повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.

На базі Львівського інституту Сухопутних військ відбулися збори з командирами частин і з’єднань Збройних Сил України. Вони розпочалися на Яворівському полігоні, де командири частин ознайомилися з організацією та методикою проведення занять на об’єктах польової навчально-матеріальної бази інституту. Зокрема, на вогневому містечку і військовому стрільбищі для учасників зборів провели показові заняття з методики організації та проведення вогневого тренування та виконання вправ навчальних стрільб з БМП-2, АГС-17 та кулеметів Калашнікова. Крім цього, офіцерам продемонстрували методику організації та проведення тренування щодо роботи старшого офіцера батареї на закритій вогневій позиції до відкриття вогню.
Після цього учасники зборів відвідали навчальний корпус Львівського інституту СВУ і ознайомилися з об’єктами навчально-матеріальної бази інституту, а також можливостями і організацією їх використання. Зокрема, вони побували на об’єктах навчально-матеріальної бази кафедр військової підготовки і озброєння, ракетно-артилерійського озброєння, ракетних військ, артилерійської розвідки, аеромобільних військ, комплексі тактичних тренажерів та майданчику бойової роботи танкових підрозділів.
Під час підбиття підсумків заходу керівник зборів начальник Львівського інституту Сухопутних військ генерал-майор Павло Ткачук зауважив, що метою зборів було показати командирам частин, як треба організовувати і проводити заняття з підлеглими, ознайомити їх з умовами підготовки курсантів та дослухатися їх думки з приводу того, що треба зробити для її поліпшення.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ