Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини України: Комікси ВОЛЯ - українська історія разом із фантастикою
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

Комікси «ВОЛЯ» - українська історія разом із фантастикою

Файні новини для усіх прихильників українських коміксів. Чекали-чекали - і вже майже дочекалися! "ВОЛЯ" вже на фінальній стадії виробництва, про що повідомив у фейсбуці В'ячеслав Бугайов

Стімпанк, дизельпанк, альтернативна історія, український колорит 20-років ХХ століття – це все у коміксі "ВОЛЯ".

Події коміксу відбудуться у буреломні роки початку минулого століття. УНР втрималася у революційному вирі подій, і тепер є повноцінним суб'єктом європейського політичного життя.

Три автори-художники представлять різні історії у рамках одного альтернативного всесвіту, де будуть і пригоди, і екшен, і історичні персоналії, і геополітичні авантюри, і фантастичні припущення, пов'язані як раз зі стімпанк та дизельпанк-технологіями.

Бойових паророботів не буде, скоріш за все (принаймні, у перших сюжетах), але фантастично переосмислену зброю, військову техніку та самих військових вже можна побачити на промо-артах.

Ось тесла-карабін "Вій-2" зі всесвіту "Волі".

 А ось професор Вернадський створює  різноманітні техно-артефакти.

 У коміксі, як обіцяють продюсери, окрім пригод та бійок будуть представлені суспільство і культура того часу -   повсякденність, світське життя, свята, індустріальний розвиток тощо.

Можливо, ми зможемо побачити комікс вже на київському КомікКоні, який відбудеться 6-7 травня, або на Книжковому Арсеналі (17-21 травня). Про це в одному інтерв'ю казав В'ячеслав Бугайов, говорячи, що UGAR хоче представити "Волю" на великому івенті навесні. Що ж, будемо сподіватися, що так і буде.

UAgeek

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ