Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Комісія обрала 55 нових детективів для НАБУ

Конкурсна комісія обрала 55 осіб, яких рекомендує призначити на посади детективів Національного антикорупційного бюро України. Такими є результати третьої хвилі конкурсного відбору на ці посади, яка завершилася 2 червня. Про це повідомив офіційний сайт Національного антикорупційного бюро України.

Попереду на переможців чекає спеціальна перевірка та поліграф. Лише після цього розпорядженням Директора НАБУ їх зможуть призначити на посади.

Більша частина з новообраних детективів після призначення працюватиме у територіальних управліннях НАБУ — у Львові, Одесі та Харкові.

Третя хвиля конкурсного відбору детективів Бюро стартувала у липні торік. Документи для участі в конкурсі подали 2494 особи (44 особи на  місце). Після аналізу відповідності поданих документів кваліфікаційним вимогам до тестування на знання законодавства допущено 2159 кандидатів. У другому етапі відбору —тестуванні загальних здібностей (generall skills) — взяли участь 920 осіб. За результатами попередніх випробувань до психологічного тестування MMPI та до співбесід із конкурсною комісією були допущені 454 претенденти. Серед них і визначили 55 переможців.

Нагадуємо, що перших 70 детективів із 2700 кандидатів було обрано 24 серпня 2015 року. У березні 2016 року в результаті другої хвилі конкурсу обрали ще 65 детективів.

Наразі в Головному підрозділі детективів НАБУ працюють 164 особи, з них 43 — старші детективи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ