Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комісія у справах молоді та спорту ініціює впровадження мораторію на зміну цільового призначення спортивних споруд та комплексів при їх приватизації

27 листопада 2006 року відбулося засідання комісії у справах молоді та спорту Львівської обласної ради, на порядку денному якої був розгляд пропозицій щодо формування бюджету Львівської області та 2007 рік. Про це «Гал-info» повідомив  заступник голови комісії ЛОР комісії у справах молоді та спорту Львівської обласної ради Тарас Керницький.
Під час засідання комісії розглядався бюджетний запит Управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА.
Також Управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА на розгляд комісії подало комплексну програму розвитку фізичної культури та спорту у Львівській області на 2007-2011 роки. Розглянувши стан інфраструктури спортивних споруд у Львівській області, а також розглянувши неодноразові звернення Управління фізичної культури та спорту та інших громадських організацій, комісія вирішила винести на розгляд сьогоднішньої сесії Львівської обласної ради звернення депутатів ЛОР до органів місцевого самоврядування Львівщини про впровадження мораторію на зміну цільового призначення спортивних споруд та комплексів при їх приватизації.
Тарас Керницький також додав, що під час засідання було розглянуто план заходів на 2007 рік, які планують провести Управління у справах сім’ї та молоді та Управління фізичної культури та спорту ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ