Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Новояворівську заблокували дорогу на Краківець

1/2
В Новояворівську люди заблокували дорогу на знак протесту проти відсутності гарячої води. Про це повідомила львівська журналістка Галина Ребрина.

"Новояворівськ. Люди перекрили об'їзну дорогу. Місяць без гарячої води,яку не дає Енергія Дубневича", - зокрема зазначено в повідомленні.

Як заявив мер Новояворівська, на сьогоднішній день все буде залежати від того, як буде визначений управитель майном компанії "Енергія-Новояворівськ". Зриву опалювального сезону не буде, але дуже багато залежить від того яка співпраця буде між Енергією та управителем який буде визначений рішенням суду.

Нагадаємо, апеляційний суд м. Києва 20 серпня 2018 року залишив у силі ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду м. Києва про накладення арешту на майно ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ" та передачу його в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). Відаовідно з 23 серпня по 12 вересня триває конкурс на управителя майном "Енергія-Новояворівськ", яка здійснює постачання гарячої води в місто Новояворівськ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ