Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Компанія Леоні розглядає можливість відкриття на Львівщині ще одного підприємства

Компанія Леоні розглядає можливість відкриття на Львівщині ще одного підприємства. Повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської ОДА.

Німецька компанія Леоні планує нарощувати свої виробничі потужності та розглядає можливість відкриття на Львівщині ще одного підприємства. На даний час представники компанії, яка спеціалізується на виробництві кабельних систем для автомобільної промисловості, шукають відповідну земельну ділянку для будівництва. Ймовірно новий завод запрацює у Радехівському районі Львівщини.

"Завод Леоні у Стрию уже не може збільшувати обсяги виробництва через брак кадрів, - зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. - Відповідно постало питання будівництва ще одного підприємства. Одна із головних вимог: це достатня кількість кваліфікованих працівників, які б мали змогу доїжджати на роботу. Ділянка у Радехівському районі розміщена у такому  місці, куди можна добиратися з Червонограда, Кам’янка-Бузького та Сокальського районів".

Загалом планується, що на виробництві працюватиме від 2,5 до 5 тисяч осіб.

До речі, можливість відкриття у Золочівському районі ще одного підприємства розглядає й ТзОВ "Електроконтакт". А також бельгійська компанія, яка спеціалізується на виробництві меблів, планує перенести до України своє виробництво. Львівська область – серед пріоритетних територій. На разі, бельгійці шукають ділянку, де можна збудувати завод територією  у 15 тис кв м. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ