Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Компанія Monitor Group приступила до розробки економічної стратегії Львова

Компанія Monitor Group приступила до розробки стратегії підвищення конкурентноздатності економіки Львова. На сьогодні триває збір інформації та попередній її аналіз. Кінцевим результатом дев’ятимісячної роботи консалтингової компанії мають стати запропоновані детальні заходи з реалізації стратегії економічного розвитку Львова – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Основний зміст дослідження ґрунтуватиметься на створенні переваг за рахунок економічного розвитку, в основу якого покладено кластери – пов’язані між собою компанії та організації в одному регіоні, що налаштовані на один бізнес-керунок. До уваги розрахунків беруться усі чинники, зокрема і вплив сучасних фінансових реформ в світі, рівень тіньової економіки, політична ситуація.

Проект розробки стратегії реалізується відповідно до підписаної 7 жовтня 2008 року трьохсторонньої угоди про співпрацю між Львівською міською радою, Фондом «Ефективне Управління» та одним із світових лідерів консалтингу – компанією Monitor Group (США). Реалізація проекту займатиме від восьми до дванадцяти місяців.

Проект економічного розвитку складається з двох етапів. На першому буде проведено системну оцінку стану економіки міста, визначено основні напрямки економічного розвитку міста та конкурентоздатні кластери, а в ході другого етапу буде запропоновано детальні заходи з реалізації стратегії економічного розвитку Львова.

Окрім того Monitor Group протягом 9-12 місяців після розробки стратегії допомагатиме місту в її реалізації.

Нагадаємо, що Monitor Group є провідною світовою консалтинговою компанією, що зосереджена на розбудові конкурентоспроможності країн. За останні 20 років Monitor Group надала консалтингові послуги у рамках 174 проектів економічного розвитку для 58 країн. Останніми проектами Monitor Group були стратегія економічного розвитку Лівії, економічна стратегія Південної Кароліни (США), стратегія іноземного інвестування Брунею та створення державно-приватного інвестиційного фонду у Данії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ