Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кому сьогодні приносять повістки в армію

Повістки приносять чоловікам віком від 20 до 27 років для того, щоб ті прийшли у військові комісаріати для уточнення даних. Про це сьогодні, 18 квітня, в коментарі Гал-інфо розповів керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.
Фото з vn.20minut.ua.

За його словами, без відповідного наказу президента не йдеться про сьому хвилю мобілізації і військові комісаріати працюють у звичному режимі.

Повістки справді можуть отримати чоловіки віком від 20 до 27 років для того, щоб в військовому комісаріаті уточнили їхні дані.

«Хтось, наприклад, втратив право на відстрочку від проходження строкової служби, хтось закінчив навчання і, відповідно, настав час виконати громадянський обов’язок та пройти службу в ЗСУ. У когось, можливо, була травма і тепер потрібно ще раз пройти медичну комісію. Все це відбувається в частині уточнення даних військовозобов’язаних громадян. Військовим комісаріатам потрібно уточнювати біографічні дані та дані про спеціальності. Це відбувається в межах усіх без винятку комісаріатів по усій території  України», - пояснив Олександр Поронюк.

Окрім того, за його словами, громадянам пропонують службу за контрактом, яка дає повний соціальний пакет та гідну заробітну плату.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ