Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Комунальні війни Трускавця на стані доріг не позначились

Днями деякі ЗМІ поширили повідомлення про те, що начебто у Трускавці не розчищаються від снігу центральні дороги. Причину автор повідомлення вбачає в тому, що комунальне підприємство «Парк курортний» не справляється з обов’язками з прибирання міста, які воно начебто перебрало від комунального підприємства «Наше місто», яке перебуває у стані реорганізації. Про це повідомила прес-служба Трускавецької міської ради.

«Ця інформація є неправдивою по суті і перекручує факти. Доводимо до вашого відома, що комунальному підприємству «Парк курортний» не передавалися функції з механізованого прибирання міста, уся техніка перебуває у розпорядженні КП "Наше місто".

Комунальне підприємство «Наше місто» працює у звичному режимі і саме на нього покладено обов’язки з розчищення доріг від снігу. З цими обов’язками, маючи у своєму розпорядженні усю необхідну техніку, підприємство справляється задовільно. Центральні дороги 25 лютого були розчищені. І снігова каша до 40 см є вигадкою автора повідомлення.

Жоден журналіст не звертався за подібною інформацією в органи місцевого самоврядування Трускавця», – сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ