Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Комуніст Мартинюк здобуває мандат в Рай?

Віце-спікер Верховної Ради, комуніст Адам Мартинюк, який балотуватиметься на Волині у 23 виборчому окрузі з центром в смт Маневичі, подався в релігію. Напередодні виборів комуніст не шкодує давати гроші на будівництво і відновлення церков та каплиць. Всю його активну діяльність описує місцева преса – района газета «Нова Доба», яка називає комуніста не інакше, як благодійником.

Ще задовго до початку виборчої кампанії комуніст Адам Мартинюк не пропускає жодного храмового свята в селах на своїй малій батьківщині.

В районній газеті детально описано, на що і коли Адам Мартинюк давав гроші, щоправда, точних сум не вказано. Так комуніст виділив кошти на газифікацію церкви в селі Боровичі. Для храму в с. Грузятин Адам Мартинюк  виділив кошти на будівництво огорожі з аркою. В селі Розничі він дав кошти місцевій релігійній громаді на її розвиток. В с. Комарово зайнявся утепленням місцевого храму.

У Свято-Хресто-Воздвиженському монастирі, що в селі Старий Чарторийськ, комуніст на березі річки Стир збудував оздоровницю-купальню.

В газеті вказано, що комуніст Мартинюк «відстоює інтереси батьківської християнської віри»!!!

В с. Велика Осниця він посприяв заміні вікон у дитсадку, спортзалі школи. Школярі отримали від комуніста шкільний автобус та сучасну апаратуру. А от місцевому храму за кошти комуніста укріплять фундамент.

В с. Куликовичі обіцяли під патронатом Мартинюка відремонтувати 4 км дороги.

Селище Колки за сприяння благодійника напередодні виборів отримало сучасну бруківку на шкільному подвір`ї.

Цього ж року за наказом президента Януковича 127 жінок із виборчого округу Адама Мартинюка отримали звання Мати Героїня. Нагороду комуніст Матинюк вручив кожній жінці особисто.

За сприяння комуніста Мартинюка в його окрузі відремонтовано та збудовано 15 церков. У місцевій газеті вказано, що Мартинюк «чим може допомагає у будівництві церков».

Сам центр виборчого округу смт Маневичі Мартинюк теж не залишив без уваги. В містечку розповідають, що комутіст презентував новозбудованому великому Собору Ікони Божої Матері Живоносне Джерело іконостас вартістю у 100 тис. грн. Також комуніст потратився на бруківку біля районного краєзнавчого музею. На цьому його подвиги на Маневиччині не закінчилися, адже коммуніст пообіцяв краянам газифікацію містечка, якої вже чекають тривалий час. Мешканці селища нещодавно мали нагоду почути знаменитий хор імені Г.Г.Верьовки.

Заслуги комуніста перед церквою не лишилися не поміченими. Митрополит Володимир нагородив його орденом Рівноапостольного князя Володимира.

Важко спрогнозувати щодо потрапляння Мартинюка до Верховної Ради, адже головним його опонентом на окрузі є самовисуванець Ігор Єремеєв, а от складається таке враження, що в Раю для нього місце вже зарезервоване.

Фото - kpu.ua

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ