Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Конференція молодіжної моделі ООН зібрала у Львові 120 учасників з 30 країн світу

У четвер, 6, квітня, у Львові студенти з різних країн світу розпочали моделювання роботи Організації Об’єднаних Націй. Упродовж чотирьох днів у Львівських національних університетах імені Івана Франка та "Політехніці" у межах першої конференції такого формату і масштабу на Львівщині до заходу долучилися близько 120 учасників з 30 країн світу.

"Сьогодні Україна, як і світова спільнота, зіштовхнулася із проблемою безпеки. Тому важливо, що наша країна у боротьбі з російською агресією відчуває підтримку ООН, для якої основним завданням є забезпечення безпеки та миру в усьому світі, - зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський. - У майбутньому ви як молода генерація представлятимете свої країни на міжнародній арені та спільно відстоюватимете безпеку у світі. Тому дуже важливо, аби ви напрацьовували різноманітні шляхи вирішення конфліктних ситуацій".

Наголосив Ростислав Замлинський і на тому, що саме Львівщина сьогодні є безпечним регіоном, при чому безпека та розвиток особистості є однією зі стратегічних цілей області до 2020 року.

Під час конференції "Використання науки, технологій та інновацій для сталого розвитку" делегати з Німеччини, Нідерландів, Англії, Шотландії, Іспанії, Туреччини, Індії, Єгипту, Мексики та ін. зберуться у комітети та самостійно досліджуватимуть зазначену тему з різних перспектив. Зокрема, працюватимуть комітет з питань безпеки, рада безпеки майбутнього (криза), економічна та соціальна рада, рада з прав людини, програма розвитку ООН, український комітет.

Завдяки конференції МООН її учасники отримають змогу вдосконалити свої вміння публічних виступів, покращити дослідницькі, дискусійні здібності та критичне мислення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ