Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Конфлікт між ветеранами і поліцією - це спланована провокація, - заява Штабу блокади у Львові

Конфлікт з ветеранами АТО, а також народним депутатом Володимиром Парасюком - спланована провокація силових структур Донецької області. Про це йдеться у офіційній заяві Штабу блокади у Львові, щодо подій у Донецькій області.

«Саме працівники поліції першими напали на безбройних учасників блокади, а також народного депутата та завдали тілесні ушкодження та отруїли газом. Всі ці дії супроводжувалися нецензурною лайкою з боку працівників силових структур.

Після таких провокативних дій, силовики відкрили вогонь по безбройних людях, затримали та повезли у невідомому напрямку.

Зараз поліція Донецької області разом з СБУ фабрикує докази та намагається скомпроментувати Володимра Парасюка та ветеранів АТО. У ЗМІ подається неправдива інформація, нібито учасники блокади спровокували даний конфлікт. Просимо не поширювати таку інфомацію.

Відтак, вимагаємо негайно звільнити наших побратимів і закликаємо усіх патріотів та ветеранів АТО вирушати на редути блокади, аби допомогти хлопцям у боротьбі з новим репресивним режимом!», - йдеться у заяві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ