Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Конкурсна комісія не визначатиме найкращу інвестиційну пропозицію для рекультивації Грибовицького сміттєзвалища

“Конкурсна комісія не буде визначати найкращу інвестиційну пропозицію для рекультивації Грибовицького сміттєзвалища” - про це “Гал-info” повідомив секретар конкурсної комісії для визначення найкращої інвестиційної пропозиції для рекультивації Грибовицького сміттєзвалища Володимир Магола.
 Зокрема, в протоколі засідання зазначено, що за результатами розгляду і обговорення інвестиційних пропозицій комісія вирішила не визначати найкращої інвестиційної пропозиції на тему “Рекультивація Львівського сміттєзвалища в селі Грибовичі, зменшення обсягу антропогенних викидів парникових газів згідно з Кіотським протоколом”. Рішення комісії буде винесено на наступне засідання Львівської міської ради.
Нагадаємо, що 25 вересня завершився термін подання документів на конкурс серед фірм, які хочуть займатися рекультивацією Грибовицького сміттєзвалища. На конкурс подали пропозиції три фірми “Інститут Європейської інтеграції — Польща”, ЗАТ “ЛьвівЕлектраСлавутич” та ПП “СЦ-СервісЦентр”. Комісія мала ще до 10 години  4 жовтня 2006 року визначити переможця.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ