Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Кононенко отруївся ртуттю, але в ГПУ про це не повідомляли

Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко отруївся ртуттю і зараз проходить лікування. Цю інформацію підтвердив його колега по фракції Олексій Гончаренко.

"Йде шквал дзвінків з приводу отруєння Ігоря Кононенка. По-перше, це, на жаль, правда. Але, по-друге, вороги не дочекаються. І це головне", - написав Гончаренко на своїй сторінці в Фейсбук в п'ятницю ввечері.

У той же час, джерело у фракції повідомило агентству "Інтерфакс-Україна", що Кононеко "зараз проходить програму реабілітації, детокс-програму".

Співрозмовник агентства також зазначив¸ що "це не вплине на роботу ні в парламенті, ні в партії, тому що факт отруєння стався набагато раніше і не позначився на роботі".

За словами джерела, Кононенко не давав цьому факту розголосу, "щоб уникнути будь-яких політичних інсинуацій навколо цього".

У той же час в Генпрокуратуру не надходило заяв за фактом отруєння народного депутата.

"Офіційних заяв за фактом отруєння Кононенка не надходило. У разі якщо така заява надійде, то буде відкрито провадження", - сказали агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Генпрокуратури в п'ятницю.

У відомстві підкреслили, що реагують тільки на офіційні звернення.

Раніше в п'ятницю, 27 січня, інтернет-видання LB.ua опублікувало матеріал свого шеф-редактора Соні Кошкіної, в якому стверджувалося, що народний депутат з фракції БПП Кононенко зараз проходить лікування внаслідок отруєння ртуттю, яке у нього сталося напередодні Нового року.

"Згідно з вердиктом лікарів, її вміст у крові перевищено в 50 разів", - йдеться в статті Кошкіної.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ