Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Концерн «Електрон» розробив універсальний високопрохідний автомобіль для медичних потреб Львівщини

Львівська область закуплятиме спеціальні універсальні високопрохідні автомобілі для медичної галузі у місцевого виробника. Про це під час селекторної наради щодо реформування екстреної медичної допомоги, яку провів віце-прем’єр-міністр Костянтин Грищенко повідомив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«На жаль, у обласному бюджеті не закладено коштів на оновлення парку транспортних засобів для медичної галузі, але у нас є місцевий виробник – концерн «Електрон», який розробляє універсальний автомобіль-всюдихід для гірської місцевості і ми працюємо над придбанням цих автомобілів за лізинговою схемою», – повідомив Михайло Костюк.

Після завершення селекторної наради керівник області розповів, що у Львівській облдержадміністрації проведено нараду із керівництвом концерну «Електрон» для створення та закупівлі універсального високопрохідного автомобіля для віддалених важкодоступних населених пунктів області.

«Власне «Електрон» справився із таким завданням, база є, уже є носій, зараз відбувається облаштування автомобіля відповідним обладнанням.

«А ми шукаємо кошти для його придбання. Для області нам потрібно близько 20 машин високої прохідності для віддалених населених пунктів області», – підсумував Михайло Костюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ