Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Концерт пам’яті Левицького у Львові зібрав повний зал

Учора, 22 вересня, у Львівській опері відбулося два концерти пам’яті Владіслава Левицького. Під час обох зал був вщерть заповнений, організатори доставляли додаткові крісла.

Кожен із артистів, що взяв участь у програмі, з особливою теплотою згадував життєрадісного, енергійного, безвідмовного та щирого  Владіслава, говорив про ту силу та енергію, яку він вкладав у свою творчість. Багато жінок та дівчат не стримували сліз, адже пісні Левицького пробирають до самої душі. Концерт був дуже душевним та «своїм», у ньому не було нічого зайвого, ніякого пафосу чи перебільшення. Кожен із артистів вкладав своє серце у пісню, і це відчувалось.

Надзвичайно зворушливим був фінал концерту, коли у залі стало темно, на сцені з`явилась 3D проекція, горіла свічка, а згодом постав і образ самого Владіслава, який співав біля мікрофону…  Цей момент багато хто запам’ятає надовго.

Цього надзвичайного музиканта знали не лише в Україні, а й далеко поза її межами. Він брав участь у багатьох конкурсах та програмах на телебаченні  і завжди здобував призові місця.

Як розповів ведучий радіо «Львівська хвиля» Андрій Великий, Владіслав Левицький мав непереборне бажання творити. Про це свідчить випадок, коли Андрій  та Владіслав одного дня займались в тренажерному залі. Раптом  Владіслав отримав дзвінок: до завтрашнього ранку треба підготувати пісню до відбору на Євробачення.

«Не маючи пісні, ми тоді сіли в авто і поїхали на Київ. За одну ніч Владіслав Левицький і Тарас Тополя  створили пісню «Давай», з якою співак і потрапив у фінал відбору Євробачення», – зазначив Андрій Великий.

«Інші б опустили руки, адже за ніч створити пісню - це важко, але для Левицького це було реальним», – додав відомий радіоведучий.

Загалом у концерті пам’яті Владіслава Левицького взяло участь зо два десятки львівських артистів, зокрема такі, як-от: Дзідзьо, Тарас Тополя, Андріана, Павло Табаков, Наталка Карпа, Тарас Гаврик, Наталія Бучинська та інші.

Цікаво, що планувався лише один концерт, але через великий ажіотаж організатори зробили додатковий.  

Тетяна Яценко.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ