Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Координатори Євромайдану у Львові зробили заяву щодо дій Софії Федини

Координатори Львівського Євромайдану зробили заяву щодо дій співачки, яка на початку вела Євромайдан у Львові Софії Федини. Про це повідомила прес-служба Львівського Євромайдану.

Подаємо текст заяви:

Координатори Львівського Євромайдану доводять до відома громадськості Львівщини, що жодна з партій чи громадських організацій не керує Львівським Євромайданом. Окрім того ми наголошуємо, що не чинили жодних дій спрямованих на заборону Софії Федині брати участь в діяльності Львівського Євромайдану. Хочемо наголосити на тому, що всі опозиційні політичні сили та громадські організації Львівщини сконсолідувались навколо революційних подій в Україні загалом, та на Львівщині зокрема. Вважаємо, що публічні заяви співачки про, начебто, її усунення від діяльності Львівського Євромайдану є упередженими до революційного руху вцілому.

Наголошуємо, що сцена Львівського Євромайдану є відкритою для кожного та не може бути у приватній власності жодної окремої особи. Зауважимо, що Львівський Євромайдан не є місцем для приватних амбіцій та жоден політик – і Софія Федина в тому числі – чи окремий громадський активіст не наділений правом використовувати його у своїх особистих цілях. Оскільки саме такими діями  дискредитується Євромайдан та вноситься розкол в протестне середовище як Львівщини так і України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ