Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Корбан показав, як проходить його домашній арешт

Лідер партії "Укроп" Геннадій Корбан, якому суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, заявив, що проводить його у компанії своїх друзів-нардепів. Про це Корбан повідомив 7 листопада на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, після рішення суду він отримав можливість виспатися, та найближчим часом буде "публікувати багато цікавого".

"Моя невелика мовчазна пауза пов'язана із можливістю виспатися. Найближчим часом я буду публікувати багато цікавого, а зараз я хотів би подякувати всім хто не залишився байдужим до моєї ситуації.
В даний момент проводжу домашній арешт в компанії своїх друзів - нардепів Андрія Денисенка, Бориса Філатова, Віталія Купрія і коптера Грицака (глави СБУ) який неухильно завис навпроти вікна мого кабінету. Ми вирішили Коптеру п'ятдесят грам не пропонувати", - зазначив Корбан та додав фото до свого допису.

Як відомо, Геннадія Корбана затримали під час спецоперації 31 жовтня, правоохоронці висунули йому підозру в причетності до керівництва організованою злочинною організацією.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ