Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Королевська вирішила відкликати позов проти соціологів

Партія Наталії Королевської "Україна – Вперед!" відкликала позов проти соціологів. Про це на брифінгу перед початком судового засідання заявила лідер партії "Україна – Вперед!" Наталія Королевська, повідомляє прес-служба партії.

"Сьогодні ми ухвалили рішення відкликати позов проти соціологів. Вибори завершилися, а після бійки кулаками не махають. Ми хочемо перегорнути сторінку та йти далі", – зазначила лідер партії "Україна – Вперед!".

"Наш ворог – не соціологи, наш ворог – влада. Ми поділяємо позицію Юлії Тимошенко, сформульовану за кілька днів після дня голосування: "Вибори були сфальсифіковані від початку до кінця", – сказала вона.

За словами Королевської, партія винесла уроки з минулої кампанії та вже провела роботу над своїми помилками.

"Ми наймолодша політична сила в країні – реальна альтернатива старій політиці. Для нас це була перша виборча кампанія. Перемагає не той, хто не робить помилок, перемагає той, хто робить висновки зі своїх помилок. Наші перемоги – попереду ", – наголосила вона.

Як відомо, партія Королевської подала позов про спростування й визнання недійсними передвиборних даних спільних соціологічних досліджень фонду "Демініціатив" і КМІСу ще до виборів, 11 жовтня.

За результатами опитування КМІСу, проведеного з 21 вересня до 3 жовтня, "Україна – Вперед!" набирала 1,4% симпатій виборців

За результатами парламентських виборів 28 жовтня партія Королевської отримала 1,58% голосів громадян.

Королевська заявляла 30 жовтня, що за даними паралельного підрахунку голосів від "Україна – вперед!", її "партія отримала 4,7%".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ