Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кошти на Грибовицьке сміттєзвалище «зависли» в повітрі

Кошти, виділені Львівській міській раді з обласного бюджету на розробку проекту рекультивації Грибовицького сміттєзвалища, «зависли» в повітрі. Про це йшлося учора, 31 жовтня, на засіданні комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради.

Як пояснила в коментарі Гал-інфо голова комісії Ірина Сех, кошти в сумі 450 тисяч гривень були виділені міській раді на виконання певних дій, однак міська рада їх не виконала. Механізму, як повернути кошти в бюджет області, нема. Відтак, потрібно збирати нараду і вирішувати, що робити з цими грішми.

Нагадаємо, 29 вересня у Львівській міській раді мало відбутися відкриття тендерних пропозицій з розробки проекту рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. На розробку проекту з міського бюджету виділено близько 825 тис. грн і ще близько 400 тис. грн з обласного бюджету. Загалом вартість проекту 3-3,5 млн грн. Решта коштів мала б надійти від держави. Згодом відкриття пропозицій перенесли на 14 жовтня, мотивуючи це тим, що надійшло багато заявок від різних фірм.

Результатів тендеру досі нема, водночас, за інформацією Гал-інфо, його, найімовірніше, виграє фірма, яка перебуває мало не на межі банкрутства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ