Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Косів пішов від Садового через конфлікт

Сьогодні, 13 листопада, під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий повідомив журналістам, що з наступного тижня його заступник з гуманітарних питань Василь Косів "змінює свій статус". Причиною такого кадрового рішення, за словами Садового, стало те, що Василь Косів зібрався писати докторську дисертацію.

Однак, як стало відомо Гал-інфо з джерела у мерії, справжня причина звільнення – це не нагальна потреба Косіва зайнятися науковою діяльністю, а загострення конфлікту між ним та керуючою виконкому Мартою Литвинюк.

Точної причини джерело не вказує, але зазначає лише, що це було пов’язано із внутрішніми розпорядженнями.

Окрім того, як говорить джерело, останнім часом між Садовим та Косівом теж виникали конфлікти.

Міський голова на фоні постійних суперечок із депутатським корпусом та найбільшою фракцією Львівської міськради ВО «Свобода» став дуже підозріливим до своїх підопічних, яких постійно підозрює у товаришуванні із депутатами. Через те, що Василя Косіва «Свобода» критикує дуже рідко, не виключено, що Садовий запідозрив його у співпраці з депутатами-свободівцями.

Нагадаємо, як вже повідомляло Гал-інфо, міський голова пояснив причину звільнення Косів тим, що він паралельно був завкафедрою дизайну Академії мистецтв, але через зміни в законодавстві тепер, щоб бути завідувачем кафедри, треба бути професором. Для того, щоб стати професором, Косів писатиме докторську дисертацію.

«Він порацював сім з половиною років, і він залишається членом виконкому та радником міського голови, але заступником вже не буде», - сказав Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ