Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Костюк запрошує до Львова австрійські лоу-кости

Літати літаком зі Львова до Відня і назад для більшості львів’ян занадто дорого, відтак, авіаперевезення на цьому напрямку мали б зацікавити лоу-кост компанії, які є в Австрії. Про це сьогодні, 15 листопада, під час зустрічі з послом Австрійської Республіки в Україні Вольфом Дітріхом Хаймом заявив голова Львівської ОДА Михайло Костюк.

Михайло Костюк також додав, що залізниця має перспективи для налагодження сполучення між Австрією та Україною, а загалом відповідь на те, яким видом транспорту краще їздити, мала б дати громада.

«Нині транспортні комунікації є головними механізмами інтеграції. Успішна інтеграція неможлива без комфортного доїзду», – додав він.

Почесний консул Австрійської республіки у Львові Ярослав Наконечний зазначив, що перший потяг, який прибув до Львова, був потяг саме з Відня. Однак, тоді він їхав 12 годин, а нині їде 26. «Це було ще 150 років тому, за Франца-Йосифа», – сказав він.

Ярослав Наконечний також зауважив, що навіть при вартості квитка понад 500 євро літак Львів-Відень користується попитом, а тому комунікацію між країнами варто розвивати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ