Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Козаки" стали талісманами українського ЧС з хокею

У київському Палаці спорту відбулася церемонія, яка була присвячена презентації талісмана майбутнього чемпіонату світу з хокею в дивізіоні 1А (другий за значенням дивізіон, 17-22 команди світу). Про це повідомило видання Лівий берег з посиланням на Xsport.

Талісманами світової першості були обрані козаки Око, Грай і Тур - герої відомого українського мультсеріалу. Уже з 29 листопада в продаж надійшли квитки на матчі чемпіонату світу, мінімальна ціна яких становить 50 грн.

Світову першість столиця України прийматиме з 22 по 28 квітня 2017 року. Матчі турніру пройдуть на льоду київського Палацу спорту. Разом зі збірною України за дві путівки в елітний дивізіон змагатимуться команди Казахстану, Угорщини, Польщі, Австрії та Південної Кореї.

Нагадаємо, чемпіонати світу з хокею проходять щорічно в чотирьох дивізіонах - вищому, першому, другому і третьому. Перший і другий розділені на підгрупи. Збірна України в останні роки грає в першому дивізіоні - то піднімаючись у групу A, то опускаючись до групи B.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ