Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

КПЛ стурбований призначенням нового голови львівської податкової і буде уважно відслідковувати його роботу

Комітет підприємців Львівщини, щойно дізнавшись про призначення нового Голови ДПА у Львівській області заявляє: «Ми стурбовані таким призначенням, оскільки відгуки в медіа про нового Голову ДПА у Львівській області неоднозначні», — про це «Гал-info» повідомила прес-служба КПЛ.
«Ми будемо уважно відслідковувати діяльність нового керівництва. КПЛ зробить все від нього залежне для того, щоб зміна керівництва Податкової не позначилась на діяльності підприємців. Ми не допустимо порушення прав та інтересів підприємців Львівщини, та наших членів зокрема. У разі ж, якщо нове керівництво ДПА у Львівській області буде уникати політизації в своїй роботі та незаконного тиску на підприємців, Комітет підприємців Львівщини готовий до відновлення продуктивного діалогу між підприємцями та податківцями», — ідеться у заяві.

Нагадаємо, сьогодні у адмінбудинку ДПА у Львівській області заступник голови ДПА України Наталя Рудан представила нового керівника обласної податкової – Костянтина Зінкевича.

Як стало відомо „Гал-іnfо” з поінформованих джерел, Віталій Хилюк зараз перебуває на лікарняному і його звільнення відбулося з порушенням чинного законодавства. На представленні новопризначеного керівника податкової не було жодного представника влади, окрім представників силових органів. Окрім того, фракція „Нашої України” у Львівській обласній раді ініціює позачергове засідання сесії облради, яка розглядатиме питання призначення нового голови ДПА у Львівській області Костянтина Зінкевича. Попередньої згоди про проведення сесії вже досягнуто із фракцією УНП. Відповідні запити було надіслано також фракціям „Пори” і БЮТу, від яких зараз чекають відповідей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ