Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кравчук: Янукович є прихильником всенародного обрання президента

Перший президент України Леонід Кравчук заявляє, що Віктор Янукович залишається прихильником всенародного обрання президента. Про це Кравчук сказав у вівторок журналістам, коментуючи новий закон про референдум, а також інформацію про можливі наміри президента обиратися в парламенті.

Кравчук сказав, що доволі часто спілкується з Януковичем в рамках Конституційної асамблеї, однак "жодного разу не чув від нього таких слів".

"Я спілкуюся з ним дуже часто, однак такого я від нього не чув. Якби він мав намір обиратися на другий термін у парламенті, він, принаймні, мені б сказав. Але він завжди повторює одну й ту ж фразу: Народ обирав президента і має надалі його обирати", - сказав Кравчук.

Він також додав, що наступне засідання конституційної асамблеї відбудеться орієнтовно в середині грудня, і на нього обіцяв приїхати голова Венеціанської комісії.

Як відомо, президент Віктор Янукович у вівторок підписав закон про референдум.

Між тим опозиція вважає, що влада намагатиметься через референдум змінити Конституцію в частині обрання президента і віддасть це право Верховній Раді.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ