Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Кредобанк» оголосив тендер на нову платформу онлайн-банкінгу

«Кредобанк» оголосив відкритий тендер на розробку нової єдиної платформи для онлайн-банкінгу. Пропозиції від кваліфікованих розробників приймаються до 22 травня 2017 року, повідомила прес-служба ПАТ «Кредобанк».

Потенційний постачальник платформи онлайн-банкінгу має запропонувати систему з єдиною логікою роботи на всіх типах пристроїв (комп’ютери, смартфони, планшети) для всіх популярних операційних систем, веб-версією для найпопулярніших браузерів та мобільними додатками для Android та iOS. Він також має забезпечити інтеграцію нової системи з існуючими системами банку, платіжними системами, а також з мобільним NFC-гаманцем KredoPay.

Участь у тендері можуть узяти українські та іноземні компанії, що мають бездоганну ділову репутацію, володіють належними ліцензіями та сертифікатами, що підтверджують діяльність за предметом тендеру, досвід роботи на ринку не менше 2-х років та портфоліо успішно реалізованих проектів розробки та впровадження систем онлайн-банкінгу, а також цілодобову клієнтську підтримку.

 «У рамках стратегії «дигіталізації» «Кредобанку» ми хочемо покращити онлайн-сервіси для наших клієнтів, для чого плануємо повністю змінити існуючі Інтернет-сервіси та мобільні додатки для них. На базі нової платформи ми зможемо не тільки створити абсолютно нові послуги, а й покращити існуючі та застарілі процеси. Ми прагнемо знайти партнера для створення якісно нової платформи онлайн-банкінгу, на базі якої банк побудує зручні, сучасні, функціональні та надійні мобільні й веб-додатки для фізичних осіб, підприємців та юридичних осіб», - говорить  директор департаменту електронного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Олександр Овчарук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ