Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Кредобанк» отримав відзнаку конкурсу «Обличчя міста-2015»

«Кредобанк» переміг у номінації «У світі грошей: Львів банківський» XVI конкурсу «Обличчя міста-2015», який щорічно проводиться Львівською міською радою та Львівською торгово-промисловою палатою. Повідомила прес-служба ПАТ «Кредобанк».

«Перемога у фінансовій номінації конкурсу «Обличчя міста-2015» стала логічним визнанням успішної роботи «Кредобанку» у Львові. Адже те, що саме у Львові розташовано штаб-квартиру банку, що є найбільшою інвестицією Польщі у банківський сектор України, банку, який прибутково працює, динамічно розвивається на загальнодержавному рівні та вже протягом 25 років безумовно виконує свої зобов’язання, є чи не найкращим підтвердженням привабливих умов ведення бізнесу саме у Львові, – говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Працюючи по всій Україні, ми прагнемо насамперед бути банком для Львова і для львів’ян, і не лише у фінансових послугах. Нагорода «Обличчя міста» свідчить про те, що нам це вдається».

Нагадаємо, ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи великих банків за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ