Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Кредобанк» розпочинає акцію «Сплачуй мобільно з «KredoPay»

З нагоди запуску цифрового мобільного гаманця «KredoPay», який дає можливість клієнтам банку створити цифрову копію платіжної карти у своєму Android-смартфоні, що підтримує технологію NFC, та безконтактно розраховуватися смартфоном у торгово-сервісній мережі, «Кредобанк» розпочинає акцію «Сплачуй мобільно з «KredoPay», головним призом якої є смартфон Samsung Galaxy J7 (2016) з підтримкою технології NFC, повідомила прес-служба ПАТ «Кредобанк».

Учасником акції може стати будь-який користувач мережі Інтернет, який приєднається до  Facebook-спільноти банку, натиснувши «лайк» сторінки банку в мережі Facebook. Для участі необхідно до 13 квітня натиснути «лайк» публікації про старт конкурсу та зробити репост цього допису на своїй Facebook-сторінці, додавши коментар під постом «Вигравай смартфон з KredoPay». Сторінка учасника акції має бути відкритою, а репост повідомлення про старт акції – публічним. Щотижня серед учасників за допомогою сервісу random.org буде розіграно портативні колонки та навушники, а власники головного призу стануть відомі до 21 квітня.

Цифровий гаманець «KredoPay» став першим в Україні рішенням, реалізованим на платформі Mastercard Enablement Digital Service (MDES), що перетворює будь-який пристрій з відповідними технічними параметрами на платіжний інструмент для безконтактних розрахунків. У всьому світі MDES застосовує найбільш інноваційні методи захисту платежів, зокрема криптографію, стандарт EMV, біометрію й одноразові цифрові коди для шифрування даних картки під час оплати. Додаток «KredoPay», розробником якого є українська компанія «Хмарка», доступний для мобільних пристроїв з версією програмного забезпечення Android 4.4 KitKat і вище та підтримкою технології NFC.   

Для користування мобільним NFC-гаманцем фізичним особам - держателям карток банку потрібно завантажити та інсталювати додаток «KredoPay» на смартфон, ввести у додаток свій номер мобільного телефону, а також зареєструвати одну або декілька платіжних карт банку. Для реєстрації карти слід ввести її номер, термін дії, прізвище та ім’я власника (як вказано на карті) та код верифікації CVV2. Активація картки в гаманці відбувається після вхідного дзвінка працівника гарячої лінії банку, який перевірить особу клієнта та те, чи справді він замовляв цю послугу. Крім можливостей розрахунків смартфоном без присутності картки, перевагами гаманця «KredoPay» є можливість платежів без підключення смартфону до мережі Інтернет та додатковий захист при розрахунках – кожна картка в гаманці захищена PIN-кодом, а трансакція в терміналі відбувається за допомогою одноразового коду, який виключає можливість зчитування даних платіжної карти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ